Житомирська «Батьківщина» застерігає від провокацій у другому турі місцевих виборів

Житомирські партійці занепокоєні тривожними повідомленнями, які регулярно надходять від виборців, про можливі провокації 15 листопада під час другого туру виборів міського голови.

Про це інформує прес-служба Житомирської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

За даними партійців, у Житомирі триває підготовка до вчинення протиправних дії, зокрема підкупу виборців, влаштування безладів у місцях проживання молоді. До таких дій вдаватимуться в гуртожитках Житомира заздалегідь підготовлені особи, що прибудуть з інших регіонів. Вони видаватимуть себе за представників партії ВО «Батьківщина» та кандидата на посаду Житомирського міського голови Любові Цимбалюк.

У зв’язку з цим Житомирська обласна парторганізація ВО «Батьківщина» заявляє, що ні політична сила, ні сам кандидат від «Батьківщини» на посаду міського голови Житомира Любов Цимбалюк не мають жодного стосунку до підготовки будь-яких протиправних дій, направлених на порушення громадського порядку в місті.

У Житомирській «Батьківщині» наголошують, що проводять виборчу кампанію, суворо дотримуючись вимог Конституції України та Закону «Про місцеві вибори».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова