Представник «Батьківщини» увійшов до керівництва Одеської облради

На першій сесії Одеської обласної ради VII скликання, що відбулася 12 листопада, новообрані депутати обрали керівництво та розпочали формувати комісії.

Вести сесію доручили керівнику осередку ВО «Батьківщина» на Одещині Олегу Радковському.

Про це повідомляє прес-служба обласного партійного осередку.

001

У результаті голосування головою Одеської облради став представник БПП «Солідарність» Анатолій Урбанський. Він висловив довіру Олегу Радковському й запропонував його кандидатуру на посаду першого заступника – «батьківщинівця» підтримали 56 депутатів.

Олег Радковський у своєму виступі наголосив, що обласна рада зможе ефективно працювати, зокрема, завдяки тісній взаємодії з фракцією ВО «Батьківщина» у Верховній Раді.

«Переконаний, нам вдасться найближчим часом створити всі необхідні умови для швидкого розвитку Одеського регіону. Одеса завжди була локомотивом реформ та інновацій. Новий склад обласної ради націлений на якісну, плідну роботу заради громади області», – заявив він і додав, що партія «Батьківщина» підтримує реформаторський курс голови ОДА Міхеіла Саакашвілі.

Олег Радковський назвав принципи, на яких ґрунтуватиметься робота фракції ВО «Батьківщина» в Одеській обласній раді. Основні з них – реальна, а не декларативна боротьба з корупцією, підтримка малого та середнього бізнесу, сприяння розвитку малого фермерства, наведення ладу в земельних питаннях і боротьба зі зловживаннями при розподілі бюджетних коштів, публічність і прозорість у роботі обласної ради.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова