Ірина Верігіна: Ми не допустимо зради принципів Революції Гідності на Луганщині

Луганська «Батьківщина» спільно з громадою візьме під контроль діяльність депутатів місцевих рад, аби вони служили людям і не зраджували принципів Революції Гідності.

Про це заявила голова Луганської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Ірина Верігіна, коментуючи вибори голови районної ради на Старобільщині.

«На жаль, голосування в Старобільській районній раді яскраво довело, що очікуваних якісних змін у місцевій владі Луганщини досі не відбулося», – сказала вона.

Депутати Старобільщини головою райради обрали представника «Опозиційного блоку» Миколу Кулачку. Хоча вибори були таємні, загальна кількість голосів, відданих за нього, свідчить про те, що колишнього «регіонала» підтримали й депутати так званих демократичних сил.

ВО «Батьківщина» не подолала на Старобільщині 5-відсотковий бар’єр, а відтак не має депутатів у районній раді. Незважаючи на це, за словами Ірини Верігіної, «батьківщинівці» не дозволять новобраним депутатам зрадити інтереси людей та зневажати принципи Революції Гідності, й усіма можливими засобами впливатимуть на місцеву політику.

«Ми забезпечимо контроль над роботою депутатів, ми не дамо їм вирішувати свої питання за рахунок громади Старобільщини. Якщо хтось вважає, що, зайнявши депутатське чи керівне крісло, можна розслабитися, то це помилка! «Батьківщина» Луганщини готова працювати за будь-яких умов, адже тільки реальними справами можна довести свою корисність для громади», – наголосила голова Луганської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова