У Прилуках мером та секретарем міської ради стали кандидати від «Батьківщини»

11 листопада склала присягу міського голови міста Прилуки, що на Чернігівщині, кандидат від ВО «Батьківщина» Ольга Попенко.

Про це повідомляє прес-служба Чернігівської обласної парторганізації.

DSC_0198На першу сесію Прилуцької міськради сьомого скликання завітав голова Чернігівського обласного партосередку ВО «Батьківщина» Валерій Дубіль. Він подякував прилуцький громаді за довіру та привітав новообраних міського голову й депутатів із набуттям повноважень.

«Уперше в історії Прилук місто очолила жінка. Впевнений, що під керівництвом Ольги Попенко Прилуки стануть містом, в якому почуватимуться захищеними літні люди, а молодь матиме перспективу. Ольга Михайлівна – досвідчений управлінець. За роки керівництва педагогічним коледжем вона зробила освітній заклад одним із найкращих в Україні. Саме завдяки її наполегливості й підтримці професійної команди в Ольги Попенко вистачить сил, щоб покращити умови життя прилуцької громади», – сказав Валерій Дубіль.

Секретарем Прилуцької міської ради також став представник «Батьківщини» Анатолій Шамрай. Свого часу він обіймав посаду мера, тому має досвід управлінської діяльності.

Зауважимо, що найбільший рівень довіри прилуцька громада висловила «Батьківщині», віддавши за кандидатів-«батьківщинівців» 3971 голос. У Прилуцькій міськраді фракція ВО «Батьківщина» налічуватиме сім депутатів.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова