Миколаївські «батьківщинівці» вимагають відставки мера Первомайська

Члени Первомайської міської організації ВО «Батьківщина» разом з представниками інших політичних партій, громадських організацій та небайдужими мешканцями міста вийшли під стіни міськради, аби висловити недовіру меру Первомайська Людмилі Дромашко.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївського обласного партосередку ВО «Батьківщина».

Первомайці вимагали від міського голови подати у відставку. Така позиція городян обумовлена тим, що міська влада усунулася від розв’язання найболючіших проблем міста та покриває корупційні схеми на комунальних підприємствах Первомайська.

Обурення громадськості також викликає той факт, що місто досі очолює людина, яка відправляла «тітушок» на Майдан.

Голова Первомайської парторганізації ВО «Батьківщина» Ігор Хімчак під час мітингу закликав мешканців міста активніше проявляти свою громадянську позицію та долучатися до акцій протесту.

«Якби всі люди разом вийшли під міськраду, їх почули б і питання життєдіяльності Первомайська вирішувалися б швидше», – наголосив він.

Громадські активісти та представники політичних партій уже протягом двох місяців проводять кампанію з відставки міського голови. За цей період вони налагодили діалог з прокуратурою міста, яка розглядає одразу декілька кримінальних справ про корупційну діяльність міської ради та мера Первомайська Людмили Дромашко.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова