У Вінниці «Батьківщина» протестувала проти підвищення тарифів ЖКГ

  • 29.04.15 16:47

За участі «Батьківщини» у Вінниці відбулася мирна хода проти підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. Декілька тисяч вінничан пройшли центральною вулицею міста, скандуючи гасла: «Україні – український газ!», «Геть тарифний геноцид!»

Про це повідомляє прес-служба Вінницької обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

Мирна_хода
На площі Небесної сотні перед мітингувальниками виступила депутат обласної ради,очільник «батьківщинівців» Вінниччини Людмила Щербаківська. Вона наголосила на тому, що саме «Батьківщина» на рівні Верховної Ради ініціювала розгляд питання про необґрунтованість тарифів ЖКГ.

«Ми вважаємо, що тарифи на газ та житлово-комунальні послуги мають бути знижені. Це принципова позиція «Батьківщини». Нинішні тарифи є непосильними для населення, вони боляче б’ють по бюджету кожної сім’ї та провокують соціальну напругу в суспільстві», – зазначила Людмила Щербаківська.

Учасники мітингу просто на площі ухвалили резолюцію з вимогою до Президента України та Верховної Ради про зниження тарифів. Свої підписи під документом поставили представники всіх партій та громадських організацій, які ініціювали проведення маршу, зокрема голова Вінницької обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Людмила Щербаківська.

У протестній акції також взяли участь депутати-«батьківщинівці» Володимир Білоіван, Леся Мороз та Юрій Іорданов.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова