Луганська «Батьківщина»: Ми йдемо на вибори із сильною командою та чіткою стратегією розвитку

20 вересня відбулася конференція Луганського обласного партійного осередку, в ході якої затверджені списки кандидатів на місцеві вибори до рад усіх рівнів області, що відбудуться 25 жовтня.

Про це повідомляє пресслужба Луганської обласної парторганізації.

У команді «Батьківщини» сьогодні зібралися кращі – промисловці, медпрацівники, вчителі, підприємці, фермери.  Це дійсно авторитетні люди, які бажають працювати та втілювати стратегії розвитку в кожній громаді, в кожному місті, селі, районі.

Учасників конференції привітала у телефонному режимі особисто Юлія Тимошенко. Вона наголосила, що на Луганщині «Батьківщина» вже неодноразово доводила, що може перемагати, може ефективно працювати!

«Зараз ми у місцевій владі  маємо стати надійним щитом від згубної стратегії чинної влади, яка розхитує країну і віддає стратегічні ресурси в руки іноземних корпорацій. Ми боремося за це у Верховній Раді і нам потрібна ваша підтримка на місцях», – сказала політик, додавши, що народні депутати фракції «Батьківщина» зі свого боку забезпечать підтримку на законодавчому рівні всім ініціативам від місцевих рад.

«Разом все можливо – під таким девізом команда «Батьківщини» йде на ці вибори! Ми віримо, що наша стратегія приведе Луганщину до успіху», – зазначив голова Луганської обласної парторганізації Олександр Романовський.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова