Партійці Дніпропетровщини ініціювали «Тарифну мобілізацію»

У вівторок, 28 квітня, «батьківщинівці» встановили в Нікополі намет із написом «Нова ціна на газ проти народу!»

На конструкції також зображено відому картину Іллі Рєпіна, але назвали її вже на сучасний лад – «Козаки Нікополя пишуть листа Кабміну».

Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«У наметі розпочали збір підписів у рамках започаткованої нами громадської ініціативи «Тарифна мобілізація» під зверненням до прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, – розповідає лідер нікопольських партійців Олександр Разін. – Наші земляки ставлять свої автографи охоче, бо нинішня ситуація багатьох просто приголомшила. І ми, «батьківщинівці», не маємо морального права залишатися осторонь».

У зверненні наголошується, що застосовані в Україні норми тепловитрат на підставі застарілих документів у деяких випадках навіть перевищують діючі норми тепловитрат у Якутії, де значно суворіший клімат. Нікопольці також звертають увагу прем’єр-міністра на те, що доведені до населення норми споживання газу при використанні плити та колонки вдвічі вищі за фактичні обсяги спожитого газу в квартирах, де встановлені лічильники.

Спираючись на ці аргументи, активісти «Тарифної мобілізації» заявляють про невиправдану переплату споживачами за тепло і газ. Нікопольці вимагають від прем’єр-міністра негайно переглянути тарифи на послуги централізованого опалення (без лічильників) і зменшити норми споживання газу при використанні людьми газових плит та колонок.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова