Миколаївські партійці сказали правоохоронцям: «Наведемо порядок разом!»

У Миколаєві з ініціативи громадського руху «Батьки проти наркотиків» та за підтримки місцевих «батьківщинівців» відбувся перший розширений форум громадськості та правоохоронних органів «Наведемо порядок разом!»

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

У роботі форуму взяли участь працівники кримінальної міліції у справах дітей та управління громадської безпеки УМВС України в Миколаївській області, представники політичних партій та громадських організацій, небайдужі мешканці Миколаєва. Вони дискутували про взаємодію громадськості та міліції при охороні громадського порядку та про підвищення ефективності протидії дитячому пияцтву й наркоманії.

Голова громадського руху в Миколаєві «Батьки проти наркотиків» Юрій Юрін розповів про створення ініціативної групи, робота якої буде спрямована на викорінення дитячогопияцтва та наркоманії. «Ми ставимо за мету реалізувати довгострокову програму зліквідації цього соціально небезпечного явища в нашому суспільстві», – зазначив він.

Правоохоронці обговорили шляхи розв’язання соціально-важливих проблем, окреслили пріоритетні напрямки діяльності, довели до відома громадськості основні статистичні дані регіону.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова