Миколаївські партійці обговорили особливості виборчого законодавства

Очільник миколаївських «батьківщинівців» Вадим Підберезняк провів зустрічі з партійцями Первомайського та Вознесенського районів, які після адміністративно-територіальної реформи об’єднають інші райони області.

Як повідомляє прес служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», на зустрічах Вадим Підберезняк розповів про особливості нового виборчого кодексу, важливі організаційні питання функціонування партійних осередків, а також про суспільно-політичну ситуацію в країні, області та регіоні.

«Останні соціологічні дослідження доводять, що люди втомилися від «нових облич». Вони хочуть впевненості та стабільності. Наша влада веде Україну в неправильному напрямку – так вважають громадяни країни, – зазначив голова Миколаївської обласної парторганізації Вадим Підберезняк.

Політик наголосив на тому, що експеримент влади з адміністративно-територіальною реформою може погано закінчитися для селян, які не матимуть своїх депутатів, а обиратимуть лише представників до новостворених укрупнених районів.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова