Партійці вийшли на акцію «Зробимо Волинь чистою!»

Представники Ківерцівської районної парторганізації ВО «Батьківщина» долучилися до екологічної акції «Зробимо Волинь чистою!» та прибрали територію біля озера Молодіжне.

Про це повідомляє прес-служба Волинського обласного партосередку.

«На еко-акцію вийшло понад 300 ківерчан. Спільними зусиллями нам вдалося зібрати 400 мішків сміття. Цією ініціативою ми хотіли закликати громадян правильно поводитися з відходами та виховати у молоді бережливе ставлення до навколишнього середовища», – наголосив член бюро Ківерцівської районної парторганізації ВО «Батьківщина» Олександр Герасимик.

Акція на Волині відбулася вже вп’яте та пройшла під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна – чистою».

Ківерцівські «батьківщинівці» також розповіли, що планують створити сайт, де кожна людина зможе самостійно розмістити інформацію про забруднення парків чи зелених зон. Цей проект стане важливим складником інформування органів державної влади та громадськості про екологічний стан регіону й сприятиме усуненню засмічень.

Довідково. Акція «Зробимо Волинь чистою» відбулася в рамках Всеукраїнської ініціативи «Зробимо Україну чистою – 2015», яка є частиною всесвітнього руху «Lets Do It World», що об’єднав 11 мільйонів людей у 112 країнах світу.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова