Андрій Пузійчук: Влада цинічно протягнула закон про розпродаж землі, ігноруючи норми Регламенту

Закон про розпродаж землі ухвалений з грубими порушеннями Регламенту та всупереч волі народу. Не можна допустити, аби цей документ набрав чинності.

На цьому наголосив перший заступник голови Регламентного комітету, народний депутат від «Батьківщини» Андрій Пузійчук в інтерв’ю виданню KP.UA.

«Прийняття закону про ринок землі відбувалось не просто з порушенням регламентних норм, правильним буде сказати, що воно відбувалось поза регламентними процедурами. Крім того, це рішення ухвалене з абсолютним ігноруванням позиції власника – українського народу. Тому я зареєстрував проєкт постанови щодо скасування рішення Верховної Ради про прийняття цього закону. Аналогічні проєкти постанов подали й мої колеги, депутати «Батьківщини». Поки вони не будуть розглянуті, закон не може бути підписаний», – запевнив народний депутат.

Андрій Пузійчук переконаний, що Конституційний суд належним чином відреагує на грубі порушення процедури розгляду та ухвалення законопроєктів у сесійній залі.

«Наша фракція готує конституційне подання щодо визнання ухваленого закону таким, що не відповідає низці статей Конституції України. Конституційний суд має прийняти відповідне рішення для захисту української державності, основоположних прав та свобод українських громадян», – наголосив Андрій Пузійчук.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова