На Чернігівщині депутат-«батьківщинівець» вимагає навести лад з виділенням ділянок учасникам АТО

Депутат Чернігівської районної ради від «Батьківщини» Ігор Школа надіслав звернення до голів Чернігівської ОДА й обласної ради, а також до в.о. прокурора, в якому просить перевірити законність надання земельних ділянок учасникам АТО на території с. Рябці Хмільницької сільської ради Чернігівського району.

 

Про це повідомляє прес-служба Чернігівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

За словами депутата, Держземагентство планує надати земельні ділянки 9 учасникам АТО на території пасовищ, що заливаються при водопіллі.

«Людям незрозуміло, чому хлопці мають отримувати землю, яка постійно у воді, – каже Ігор Школа. – Тим більше, що на території села є земля, яку навесні не заливає, яка не обробляється й розташована ближче до населеного пункту».

Депутат наголошує, що люди обурені діями влади, яка не зважає на їхню думку.

«Одразу після обговорення з громадою питання про виділення ділянок на території пасовищ Хмільницька сільрада, до якої належить село Рябці, надала Держземагентству негативну відповідь про виділення пасовища під ділянки учасникам АТО», – зауважує Ігор Школа.

«Батьківщинівець» на прохання сільської громади вимагає від очільників області та прокуратури втрутитися в ситуацію й навести лад з виділенням земельних ділянок захисникам цілісності країни.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова