Тернопільські волонтери повернулися з чергової поїздки в зону АТО

Протягом чотирьох днів представники партії ВО «Батьківщина» з Підволочиська об’їхали всю лінію фронту, відвідавши кожного земляка з Підволочиського району, який воює в зоні АТО. На передовій партійці-волонтери відсвяткували й Пасху.

 

Про це повідомляє прес-служба Тернопільської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«Ми постійно тримаємо зв’язок з усіма нашими хлопцями. Під час поїздок на Схід веземо все необхідне, що вони просять, а також передачі з дому від родичів. Цього разу, окрім адресної допомоги, ми доставили продукти та Великодні кошики в усі місця дислокації бійців із Підволочиського району – від Маріуполя на Донеччині до Старобельська в Луганській області», – розповів про свою чергову поїздку в зону АТО голова районного осередку ВО «Батьківщина», засновник волонтерського центру в Підволочиську Микола Скуйбіда.

За його словами, хлопці дуже радо зустріли волонтерів, які розділили з ними святковий Великодній стіл.

«Усі бійці, не лише з Підволочиська, дуже чекають на кожен наш приїзд. Вони прагнуть спілкування, сподіваються на добрі новини з мирної України. Хлопці впевнені в своїх силах, просять молитися за них і вірять у підтримку українців», – зауважив «батьківщинівець».

Микола Скуйбіда також зізнався, що воїни розчаровані діями чинної влади й щогодини чекають на наступ ворога, який постійно нарощує свої сили й укріплює позиції.

«Волонтери з Підволочиська знову розпочали готувати партію допомоги для захисників цілісності України. Вже на початку травня активісти «Батьківщини» повезуть на фронт літню форму, про яку просили бійці, а також малюнки та листи від дітей, котрі так зігрівають душі нашим воїнам», – ідеться в повідомленні Тернопільської «Батьківщини».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова