На виборах в ОТГ на Полтавщині серед парламентських партій «Батьківщина» посіла друге місце

За попередніми підрахунками результатів виборів до шести ОТГ, що пройшли на Полтавщині 22 грудня, «Батьківщина» матиме 19 мандатів і посяде друге місце серед парламентських партій. Усього ж у новостворені ОТГ обрано представників від восьми партій.

Про це інформує пресслужба обласного партійного осередку.


За словами голови Полтавської обласної парторганізації Руслана Богдана, «Батьківщина» на цих виборах ще раз показала, що є єдиною справжньою політсилою в Україні, яка йде на політичні перегони будь-якого рівня відкрито, з гаслами, близькими кожному українцю.

«Майже у всіх ОТГ, де пройшли вибори, представлені наші кандидати. У Великобудищанській ОТГ депутати від «Батьківщини» складуть майже 40 відсотків, у Ромоданівській селищній та Гоголівській селищній ОТГ – понад 20 відстотків»,- каже «батьківщинівець».

За словами Руслана Богдана, результат був би вищим, аби провладна партія-монополіст не застосувала методи адміністративного тиску.

Очільник «батьківщинівців» наголосив також, що незважаючи на такі дії влади, розрив провладних із «Батьківщиною» є мінімальним.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова