«Батьківщинівець» Луганщини долучився до обговорення ролі жінок в політиці

Прессекретар Луганського обласного партійного осередку Дмитро Будько долучився до обговорення ролі жінок в українській політиці.

Захід у Сєвєродонецьку на базі громадського майданчика «ХочуБуду» організували Український жіночий фонд та Національний демократичний інститут міжнародних відносин (НДІ).

Учасникам презентували результати дослідження результатів позачергових виборів народних депутатів України 2019 року. Особливу увагу приділили дотриманню гендерної квоти політичними партіями України, відсотка жінок серед кандидатів на мажоритарних округах, кількості депутатів-жінок у нинішньому складі Верховної Ради. Нині серед народних депутатів 21% – жінки, це є рекордом за весь час незалежності України.

Партія «Батьківщина» завжди з повагою ставилася до жінок та їх праці, голова нашої політичної сили Юлія Тимошенко – найвідоміша представниця українського політикуму! Ми створюємо всі умови для кар’єрного росту жінок в обласному партійному осередку. Сподіваюсь, що у Верховній Раді та інших інституціях дослухаються до рекомендацій, які ми спільно сьогодні обговорили», – сказав за підсумками зустрічі Дмитро Будько.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова