Юлія Тимошенко направила запити до держструктур для перевірки обґрунтованості тарифів

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко продовжує вивчати питання обґрунтованості тарифів на житлово-комунальні послуги.

За її словами, «встановлені тарифи на житлово-комунальні послуги не є ринково обґрунтованими, не є оптимальними й об’єктивними, вони є сьогодні ще одним потужним податком, який збирають з країни».

_APM6530

З метою перевірки обґрунтованості підвищення цін та тарифів на послуги Юлія Тимошенко направила депутатські звернення Прем’єр-міністру України, голові правління НАК «Нафтогаз України», президенту ДП «НАЕК «Енергоатом», постійному представнику Міжнародного валютного фонду в Україні, тимчасово виконуючому обов’язки Голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Звернення також направлені віце-прем’єр-міністру України – Міністру регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, заступнику Голови Державної фінансової інспекції, міністру енергетики та вугільної промисловості, директору ДП «Енергоринок», а також міністру економічного розвитку та торгівлі.

Нагадаємо, що за наполяганням «Батьківщини» була створена робоча група парламенту, мета якої з’ясувати об’єктивність встановлення тарифів.

Переглянути депутатські звернення можна тут.

 

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова