На Чернігівщині партійці до Дня землі висадили 70 кущів троянд

На День землі, 22 квітня, Городянська районна парторганізація ВО «Батьківщина» спільно з представниками обласного бюро висадила в центрі містечка біля статуї Покрови пресвятої Богородиці понад 70 кущів троянд.

 

Про це повідомляє прес-служба Чернігівського обласного осередку ВО «Батьківщина».

Партійці заповзялися зробити Городню квітучим містечком. Першим із такою ініціативою виступив голова фракції ВО «Батьківщина» в облраді Іван Якуб.

троянди в городні

«З 4 квітня наші партійці по всій області ініціюють загальноміські суботники з благоустрою. Десь прибирають паркові зони, хтось висаджує алеї, фарбує дитячі майданчики. Ми вирішили зробити наш районний центр не лише чистим, а й квітучим», – сказав Іван Якуб.

За його словами, місце для трояндової алеї погодили з місцевою владою та громадськістю.

«Батьківщинівець» сподівається, що ініціатива припаде до душі місцевим жителям і вони дбатимуть, щоб таких алей було якомога більше в їхньому місті. «Вірю, що Пресвята Богородиця своїм покровом убереже трояндові кущі від негоди та шкідників», – зауважив Іван Якуб.

Учасники акції вирішили пильнувати алею спільно з місцевими козаками, доки кущі не зацвітуть.

Нагадаємо, 4 квітня Чернігівська обласна парторганізація ВО «Батьківщина» долучилася до Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою», яка триватиме до 8 травня.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова