Полтавська «Батьківщина» допомогла «Школі майбутнього»

З ініціативи Хорольського районного партосередку й за підтримки голови полтавських «батьківщинівців» Руслана Богдана в Петракіївському навчально-виховному комплексі відбудеться ремонт.

Про це повідомляє прес-служба Полтавської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

Навчальний заклад відкрили 1996 року як «Школу майбутнього». Наразі тут навчається 114 учнів. Діти щороку отримують призові місця в районних шкільних олімпіадах, конкурсах Малої академії наук. Заклад є переможцем обласного конкурсу проектів місцевого самоврядування.

«Нині приміщення школи перебуває в аварійному стані. Лише на капітальний ремонт даху потрібно близько трьох мільйонів гривень. Учителі, батьки та учні звернулися до нас із проханням про допомогу», – розповіла керівник Хорольського районного осередку ВО «Батьківщина» Юлія Бойко.

Нещодавно очільник Полтавської обласної парторганізації Руслан Богдан знайшов можливість, аби особисто допомогти «Школі майбутнього». Водночас, за наполяганням депутатської фракції «Батьківщина» в Хорольській районній раді, для Петрикіївського НВК було виділено цільові кошти з місцевого бюджету.

Педагогічний колектив та батьківський комітет відповіли листом з подякою на адресу Руслана Богдана та Полтавської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«Діти – це майбутнє нашої держави. Разом ми дбаємо про те, аби наша держава мала високоосвічених, всебічно розвинених громадян. Разом ми сьогодні творимо «завтра» Полтавщини й України», – ідеться в листі.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова