На Полтавщині «Батьківщина» дбає про розвиток громад

Голова Козельщинської селищної ради, очільник «батьківщинівців» Козельщинського району Олександр Троцький ініціював програму розвитку вулично-дорожньої мережі та утримання доріг на території об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

Як інформує прес-служба Полтавського обласного партосередку ВО «Батьківщина», в межах програми заплановані заходи з розвитку та модернізації місцевих доріг.

За словами Олександра Троцького, насамперед необхідно провести ремонт тротуарів у смт Козельщина, а також змінити дорожнє покриття вулиць в інших населених пунктах громади.

«Вартість ремонту доріг досить висока – від 500 до 550 грн за квадратний метр, тож ми розробили ще й проект «Розвиток дорожньо-ремонтного пункту». Подамо його на конкурс проектів, які реалізовуються за рахунок коштів фонду державного регіонального розвитку та, сподіваюсь, отримаємо додаткове фінансування», – каже «батьківщинівець».

Олександр Троцький також поінформував, що проект передбачає придбання техніки та механізмів для проведення ремонтних робіт дорожнього покриття, що дасть змогу виконувати роботи власними силами.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова