На Дніпропетровщині партійця нагородили за заслуги перед містом

Голова Кам’янської міської парторганізації ВО «Батьківщина» Олександр Плахотнік отримав нагрудний знак Дніпропетровської облради «За заслуги перед містом».

Як повідомляє прес-служба обласного партосередку, відзнаку представникові «Батьківщини» вручив міський голова Кам’янського Андрій Білоусов.

Церемонію нагородження приурочили до Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, який відзначався минулої неділі. З нагоди професійного свята Олександр Плахотнік отримав ще одну відзнаку – «Господарник року». Лідер партійців Кам’янського з липня 2017 року очолює комунальне підприємство «Міськводоканал», яке вивів до числа успішних.

Кам’янська міська парторганізація ВО «Батьківщина» також привітала земляків з Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

«Жодна з наявних сфер не стоїть так близько до конкретної людини, як житлово-комунальна та побутова, адже в кожному домі нам потрібні вода, газ, тепло», – наголошують партійці у своєму привітанні.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова