Юлія Тимошенко: Легалізуючи гральний бізнес, влада хоче узаконити грабунок людей

Замість підтримки людей під час коронавірусу, замість захисту регіонів від повені, для влади пріоритетним питанням є антинародний закон про гральний бізнес. Це ніщо інше як намагання витягнути останні гроші з кишень українців.

Про це заявила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час виступу у Верховній Раді.

«Сьогодні знову президентом визначений першочерговий закон для країни, у нас же інших проблем немає, – це закон про гральний бізнес. У нас немає законопроєкту про протидію наслідкам повені, немає змін до бюджету як допомогти людям після повені, у нас немає нічого, що пов’язане з захистом лікарів, освітян. Але на тлі повного розвалу державного управління, розвалу бюджету, невиконання соціальної допомоги людям, сьогодні як першочерговий вноситься в зал в остаточному читанні закон про гральний бізнес», – обурилася Юлія Тимошенко.

Голова «Батьківщини» зауважила, що законом про гральний бізнес влада не покращить ситуацію в бюджеті країни, а лише погіршить життя українців.

«Сказали, що будуть доходи бюджету чотири мільярди гривень від грального бізнесу. Хіба вже зовсім мізки втратили і не знаєте, що для того, щоб чотири мільярди перерахувати у бюджет, треба, щоб наші українці 40 мільярдів гривень програли в гральних залах, казино. Хіба ви не помітили обман, коли президент з усіх трибун казав, що тільки у п’ятизіркових готелях або на окремих територіях будуть гральні можливості? А зараз в цьому законі сформували умови так, що в кожній підворотні можна грати та програвати», – застерегла лідер партії.

Юлія Тимошенко переконана, що такий закон суперечить інтересам країни, підтримувати цей документ неприпустимо.

«Наша фракція внесла сотні правок до цього аморального, антинародного закону. Ви що забули, що ВООЗ визнала психічне захворювання лудоманію гіршим за наркоманію та алкоголізм. Я думаю, що в цьому залі та в адміністрації президента є божевілля. Бо замість того, щоб людям допомагати, давати їм підтримку під час коронавірусу, під час повені, вони через гральний бізнес заберуть у них останнє. Я закликаю всіх, у кого є совість, голосувати проти легалізації грального бізнесу», – закликала Юлія Тимошенко.

 

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова