В Ужгороді відзначили День фізичної культури і спорту

Сьогодні в Ужгороді зібралися всі, хто причетний до Дня фізичної культури і спорту – відомі в області та всій країні спортсмени та тренери.

Участь в урочистостях з нагоди професійного свята спортсменів взяв і перший заступник голови Закарпатської облради, депутат фракції «Батьківщина» Андрій Шекета.

«У таких умовах, як зараз, ми ще не відзначали це свято, але незважаючи на усі обставини часу, кожен із нас має на своєму місці працювати. Щиро дякую  усім  вам, що попри все сумлінно виконуєте свою роботу: хтось працює як спортсмен, і бере участь у змаганнях, хтось як тренер, а окремі – надають необхідну підтримку. У нинішніх реаліях – це надзвичайно важливо. Бо щоразу, коли дізнаємося, що наші спортсмени здобули перемогу, коли звучить Державний Гімн України і жовто-блакитний прапор здіймається над п’єдесталом, і це чує і бачить світ, –  підвищується моральний дух усіх: від Ужгорода – до Луганська…» – зазначив у своєму виступі Андрій Шекета.

Ми у свою чергу щиро вітаємо усіх причетних до цього спрортивного свята і бажаємо вам сил, наснаги та фізичної витривалості, аби достойно представляти нашу країну на міжнародному рівні.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова