Депутатка міськради організувала безкоштовний відпочинок для дітей

Депутатка міськради Віолетта Дворнікова організувала безкоштовний відпочинок для 115 дітей з Ірпінської громади.

Українські діти – найгероїчніші діти в світі. Вони швидко подорослішали, у них змінилися ігри, вони співають «Червону калину», мріють про Перемогу України над рашистами і як можуть допомагають ЗСУ. Тому, як би складно нам не було, ми, дорослі, мусимо дарувати їм радощі дитинства.

Про це написала депутатка Ірпінської міськради Віолетта Дворнікова на своїй Facebook-сторінці.

Депутатка зазначила, що завдяки друзям і партнерам, вдалося організувати для діток відпочинок у Карпатах і Броварах.

«Я щаслива від того, що за 2 літні місяці мені вдалося подарувати таку радість 115 діткам з Ірпінської громади. Серед них – дітки учасників тероборони, які пережили жахіття окупації, переселенці зі Сходу, з багатодітних родин. Цими вихідними карпатські смереки зустріли чергову групу наших діточок. На них чекають веселі розваги, фізична активність на свіжому повітрі, здорове харчування і добрі люди з відкритим серцем. Дуже хочу, аби наші діти відволіклися від війни, відпочили і зміцніли», – написала вона.

🙏Щиро дякую Ірпінському міському голові Alexandr  Markushin за те, що зразу ж підтримав мою ініціативу.

Депутатка подякувала усім, хто брав участь в організації відпочинку для діток:  Ірпінському міському голові Олександру Маркушину, проєкту «Бушкрафт», Службі у справах дітей та сім’ї Ірпінської міської ради, Укрзалізниці, МГО «Наша Спадщина», табір Karabin Camp та депутатам Ірпінської міськради Євгенії Ковтун та Артему Гуріну.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова