Робота над подальшою розбудовою «Батьківщини» Сумщини триває

Відбулися збори Сумської міської партійної організації за участю куратора Сумської області в Центральному штабі Вадима Лисого, виконуючого обов’язки голови обласної парторганізації Олександра Лисенка, першого заступника голови Олександра Джарішнелова, заступника Світлани Марченко, керівника партії в Сумському районі Анатолія Сагача, депутата обласної ради Володимира Поцелуєва та Андрія Баранова, депутата міської ради.

Одне з головних питань зборів – обрання голови партії ВО «Батьківщина» в Сумській міській територіальній громаді. Одноголосним рішенням присутні визначилися з керівником – ним став Володимир Поцелуєв.
Володимир Поцелуєв вже багато років очолює Сумську районну лікарню. Сьогодні – це КНП «Клінічна лікарня Святого Пантелеймона» Сумської міськради. Тричі обирався депутатом обласної ради, відстоює питання медицини на рівні області та інтереси громад. Досвідчений керівник, людина з принциповою позицією.
Новообраний керівник подякував однопартійцям за висловлену довіру та запевнив у подальшій спільній роботі на благо громади Сум.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова