Волинські «батьківщинівці» долучилися до організації патріотичної виставки

За сприяння голови Ковельського міського осередку ВО «Батьківщина» Віри Федосюк у місцевому історичному музеї відкрилася виставка «Героям Слава!»

Експонати для виставки надали учасники Майдану Гідності, бійці АТО, рідні загиблих на Донбасі військовослужбовців.

Про це інформує прес-служба Волинської обласної партійної організації.

«Нам потрібно зберегти пам’ять про подвиги Героїв, усіх, хто віддав своє життя за Україну, хто сьогодні захищає цілісність і незалежність нашої держави», – наголосила Віра Федосюк.

Один із розділів експозиції присвячений учасникам Революції Гідності й Небесній сотні. Тут показано події зими 2013-2014 років, коли тисячі українців, зокрема й ковельчани, вийшли на масові протести проти зміни курсу країни на євроінтеграцію.

У музейній залі також експонуються військові речі із зони проведення АТО. Це – бойові прапори Національної гвардії України, нарукавні шеврони ЗСУ, документи, листівки із закликами припинити вогонь, дитячі малюнки та листи.

«Сепаратистські ідеї, підкріплені проросійськими силами та безпосередньо Росією, призвели до кровопролиття на Сході нашої країни. Ковельська громада втратила дванадцятьох земляків – вони загинули в зоні АТО», – сказала голова Ковельського партосередку ВО «Батьківщина» Віра Федосюк.

За її словами, події, що пережила Україна, починаючи від зими 2013 року, стали початком кардинально нового етапу в історії нашої країни й викликали корінні зміни в свідомості українців.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова