«Батьківщинівці» Полтавщини навчають майбутніх депутатів

«Батьківщинівці» Полтавщини в рамках спільного проекту ВО «Батьківщина» й Національного демократичного інституту США (NDI) проводять цикл навчань для кандидатів у депутати місцевих рад, членів їхніх команд, агітаторів, членів виборчих комісій та спостерігачів.

Про це інформує прес-служба Полтавського обласного партосередку.

Голова Полтавської обласної парторганізації Руслан Богдан повідомив, що навчання для тих, хто братиме участь у майбутній виборчій кампанії, проводить сертифікований тренер Полтавської філії Суспільної служби України «батьківщинівка» Ганна Кіященко. Просвітницька робота охоплює близько 150 осіб із районів Полтавщини.

«Ми серйозно підходимо до кадрової політики. Якщо ми рекомендуємо людей до роботи в радах, то вони мають бути професійними, фаховими й орієнтуватися в суспільно-політичному житті. Це будуть лише кращі з кращих. Саме на це орієнтує нас лідер партії Юлія Тимошенко, – сказав Руслан Богдан.

Наразі семінари для кандидатів у депутати вже пройшли в Полтаві, Кременчуці, Карлівці, Лубнах та Миргороді. 2-го вересня відбудуться завершальні тренінги проекту в Кобеляках і Гадячі.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова