Чернівецькі «батьківщинівці» влаштували урочисту зустріч демобілізованим бійцям АТО

30 буковинських бійців-прикордонників, які повернулися з-під Маріуполя, були приємно вражені урочистою зустріччю, яку їм влаштували чернівецькі «батьківщинівці».

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

2

Демобілізованих бійців зустріли на залізничному вокзалі теплими обіймами, повстанськими піснями та смачними канапками.
Вояки спілкувалися із зустрічаючими, пригощалися, разом співали, згадували про зустрічі з волонтерами на передовій.

Голова Чернівецького міського партосередку Юрій Скорейко подякував бійцям за виконаний обов’язок і побажав миру в Україні.
«Емоції від зустрічі – не передати! Тут і сльози рідних, обійми дітей, радість солдатів та щирість волонтерів. А спільне виконання Гімну України на завершення зустрічі об’єднало нас у нашій вірі в перемогу ще більше», – сказав Юрій Скорейко.

Разом з вояками, серед яких були й кінологи, з фронту «демобілізувалися» їхні підопічні – службові собаки. Німецька вівчарка Каліф, яка навіть уже стала героєм публікацій буковинської преси, чемно сиділа в наморднику біля родини господарів, за якими також скучила, поки сам кінолог спілкувався з волонтерами.

Солдати також підготували сюрприз для волонтерів. Боєць Сергій Николайчук вручив від імені всеукраїнського громадського об’єднання ветеранів «Країна» волонтерам медалі «За гідність та патріотизм». Медалями нагороджені представник «Волонтерів Батьківщини» Роман Гаїна, волонтерки Жанна Король, Тетяна Тучак, Надія Пержан і Наталія Бочарова. Частину нагород урочисто вручили під час зустрічі, а частину з глибокою вдячністю доставлять волонтерам на їхні робочі місця.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова