«Батьківщина» в Київраді домоглася збільшення дохідної частини бюджету

Київрада завдяки пропозиції від фракції «Батьківщина» проголосувала за збільшення дохідної частини бюджету столиці одразу на півтора мільярда гривень.

Про це заявила секретар фракції «Батьківщина» Тетяна Меліхова під час прес-конференції в агенції «РИА Новости», повідомляє прес-служба фракції.

«За нашим наполяганням додатково спрямовано 400 мільйонів гривень – майже втричі більше – на капітальний ремонт житлового фонду через районні державні адміністрації, а також закладів освіти, які перебувають на балансі районних держадміністрацій», – наголосила депутат-«батьківщинівець».

Мелихова

За словами Тетяни Меліхової, наступного року продовжиться реалізація програми встановлення теплових лічильників (виділено 35 млн грн) та збільшено на 20 млн гривень фінансування програми заміни ліфтів.

Також передбачено кошти на початок будівництва дитячого садка на Троєщині у мікрорайоні №24 – 10 млн грн; на проектування реконструкції дитячого садка №652 на вул. Волго-Донській, 21-а – 2 млн грн; на реконструкцію транспортної розв’язки біля станції метро «Святошин» з правим поворотом і виїздом на просп. Перемоги з вул. Святошинської – 2 млн грн.

За пропозицією фракції ВО «Батьківщина» виділено гроші на проведення капітального ремонту даху та верхнього поверху пологового будинку №1.

«Фракція батьківщина домоглася фінансування закладів медицини: застаріле обладнання треба поновлювати. Саме завдяки «Батьківщині» в бюджет на 2017 рік включили видатки на придбання медичного обладнання на 165 млн гривень», – розповіла Тетяна Меліхова.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова