Депутати-«батьківщинівці» Прикарпаття звітують про свою роботу

Днями про свою депутатську діяльність прозвітував депутат Івано-Франківської обласної ради від фракції ВО «Батьківщина» Андрій Іваськів.

Як повідомляє прес-служба Івано-Франківської обласної парторганізації, звіт депутата слухали керівники установ та закладів міста Бурштин, воїни АТО, футболісти.

vigivkagruden3-1200x1035
«Основне завдання депутата обласної ради – залучити якнайбільше коштів з обласного бюджету на потреби соціально-економічного та культурного розвитку округу, від якого ти обраний, підтримувати та лобіювати проекти своєї громади», − наголосив партієць.

За словами Андрія Іваськіва, у 2016 році з обласного бюджету на потреби міста Бурштин виділено близько двох з половиною мільйонів гривень, а до закінчення року бюджет розвитку міста отримає ще майже 2 мільйони обласної дотації.

«Із мого депутатського фонду цього року виділено 40 тисяч гривень на лікування хворих. Усім, хто звертався, я намагався допомагати особисто. Хочу зазначити, що депутат має працювати разом із громадою. Разом ми зможемо зробити набагато більше»,− підсумував Андрій Іваськів.

Разом з громадою вже вдалося зробити чимало – встановлено енергозберігаючі вікна у школах та садочках, влаштовано вуличне освітлення, департаментом освіти й науки ОДА виділено комп’ютерну техніку місцевій гімназії та дитячим навчальним закладам міста, виготовлено проектно-кошторисну документацію на ремонт вулиць Шухевича та Енергетиків.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова