Завдяки «батьківщинівцям» на Одещині відремонтують дороги

13 грудня відбулося засідання постійної комісії Одеської облради з питань транспорту, зв’язку та морегосподарського комплексу, очолювану заступником голови фракції «Батьківщина» в облраді Сергієм Петровським.

Як повідомляє прес-служба Одеської обласної «Батьківщини», одним із ключових питань на засіданні було будівництво та ремонт доріг у 2017 році, зокрема, на півночі та в центрі Одеської області.

15578079_683521708508775_2502275126898116090_o[1]
Депутат облради Олександр Барський з фракції «Батьківщина» презентував розроблену разом із колегами програму будівництва, реконструкції та ремонту доріг «Шляхи півночі Одещини», що була розглянута й прийнята депутатами.

Результатом перших консультацій з Облавтодором та Одеською ОДА стало рішення про першочергове фінансування ремонту дороги Т-11-16 КПП «Олексіївка» – Кодима – Балта.

Окрім того, «батьківщинівець» Сергій Петровський наголосив на важливості капітального ремонту автомобільних доріг державного значення Р-33 сполученням Вінниця – Турбів – Гайсин – Балта – В. Михайлівка – М-16.

«Жодна країна світу ніколи не була успішною за відсутності доріг. На превеликий жаль, всі ми знаємо, що переважна більшість доріг місцевого значення в Одеській області більш схожа на напрямки. Дороги – це мобільність, інвестиційна привабливість, а головне – це зв’язок кожного мешканця області зі своїми близькими, роботою, закладами охорони здоров’я й освіти – це життя сільських районів», – наголосив Сергій Петровський.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова