Дмитро Шлемко: Революція гідності ще не закінчена

Голова Івано-Франківської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Дмитро Шлемко дав інтерв’ю газеті «Західний Кур’єр».

Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківського обласного партосередку «Батьківщини».

«Революція гідності – це результат загальноукраїнської боротьби від столичного Майдану Незалежності до кожного обласного, міського, районного центру, села. Це – згусток єднання духовних, патріотичних сил, який вкотре показав, що українці не можуть і не хочуть терпіти диктатуру, подвійні стандарти, корупцію, знущання, масове приниження та владний гніт над собою», – сказав народний депутат чотирьох скликань.

За словами Дмитра Шлемка, не політики стали головними дійовими особами, а увесь український народ – представники малого й середнього бізнесу, патріотично налаштована молодь, особливо, студентство, інтелігенція, селяни, пенсіонери.

Очільник обласної «Батьківщини» зазначив, що боротьба з корупцією була однією з основних вимог загальноукраїнської революції. Однак «майданівська влада» продовжує творити широкомасштабну корупцію, яскравим підтвердженням якої стало останнє е-декларування українських високопосадовців. Досі перебуває на посадах абсолютна більшість членів Конституційного суду, Рахункової палати, ЦВК, які віддано служили владі Януковича і його приспішникам.

«Нинішня влада, як чорт ладану, боїться виконати революційну вимогу – провести парламентські вибори суто на пропорційній основі та відкритими списками. Перелік того, що не виконано, можна продовжити. Нехай кожний, хто при владі, особливо високій, пам’ятає, що Революція Гідності має початок, але вона ще не закінчена», – додав Дмитро Шлемко.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова