Одеська «Батьківщина» провела зустріч з партійним активом та мешканцями міста

Днями керівник Одеського міського партосередку «Батьківщини» Леонід Шимон провів зустріч з мешканцями Суворовського району Одеси, під час якої люди розповіли про наболілі проблеми.

Як повідомляє прес-служба Одеської обласної парторганізації, на зустріч прийшло близько 200 одеситів. Люди говорили про проблеми, які їх турбують, – високі тарифи на послуги ЖКГ, проблеми з лічильниками на тепло, утеплення будинків, ремонт ліфтів, вуличне освітлення, матеріальна допомога малозабезпеченим.

image-23-11-16-03-30

«Мені дуже приємно, що представники «Батьківщини» не забувають про своїх виборців. На зустрічі мешканці району розповіли про проблеми, що нині турбують усіх. Після розмов з людьми можу сказати, що «Батьківщина» – єдина політична сила, яка виходить на прямий діалог з людьми й реально допомагає у вирішенні наших проблем», – сказав мешканець Суворовського мікрорайону Одеси Олександр Ніколенко.

Голова Одеської міської «Батьківщини» Леонід Шимон запевнив, що «батьківщинівці» докладуть максимум зусиль у вирішенні проблем, з якими стикаються люди.

«Батьківщинівець» запевнив, що кожне звернення буде ретельно опрацьоване. Такі зустрічі й надалі проходитимуть у всіх районах міста, аби показати людям, що «Батьківщина» завжди поруч і готова вислухати й допомогти кожному, адже вона працює для людей і заради людей.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова