Руслан Богдан: Треба негайного перезавантажити владу на всіх рівнях

Народний депутат України, голова Полтавської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» оприлюднив заяву з приводу катастрофічної ситуації, що склалася в країні.

«Відчувши реальну небезпеку всеукраїнського народного супротиву, який спричинений нинішньою руйнівною антисоціальною та антидержавницькою політикою, правляча влада вчинила у ЗМІ галас. Почали з’являтися недолугі публікації від «бізнес-проекту Порошенка» зі «звинуваченнями» на адресу демократичних сил щодо «розхитування ситуації в країні», – ідеться в заяві політика, яку цитує прес-служба Полтавського обласного партосередку.

Насправді, вважає Руслан Богдан, маємо розчарувати представників «Блоку Панамських Патріотів», адже той народний супротив, який починає набирати потужних обертів, зовсім не «імітаційний процес», а реальна відповідь українського народу на той стагфляційний соціально-економічний стан, до якого привело Україну счинне керівництво держави.

БОГДАН

«Бюджет на 2017 рік, який пропонує уряд, є справжнім геноцидом. Український народ уже не має сили терпіти такого відвертого знущання та здирництва. Так зване «підвищення мінімальної заробітної плати» та «збільшення» зарплати вчителям на 30% і лікарям на 20% при тотальному підвищенні «справедливих» тарифів на житлово-комунальні послуги є не що інше, як ще один обманний спосіб шахрайства щодо і так зубожілого українського народу», – заявив народний депутат.

Руслан Богдан зазначив, що ВО «Батьківщина» цілком підтримує вимоги ошуканих вкладників, які, об’єднавшись у боротьбі за свої права, вийшли на протести по всій Україні з категоричною вимогою про негайну відставку В. Гонтаревої.

«Так звана діяльність цієї особи призвела до недопустимого зниження втричі курсу гривні, збільшення частки російського капіталу в банківській системі з 12 до 41%, а також системного та цілеспрямованого знищення українських банків», – наголошує «батьківщинівець».

Народний депутат України Руслан Богдан також підкреслив, що ВО «Батьківщина» зайняла патріотичну й відповідальну позицію, підтримавши ініціативу українського народу в боротьбі за свої законні права.

«Необхідно терміново відновити економічну справедливість та фінансовий порядок, а також негайного перезавантажити прогнилу владу на усіх рівнях!» – зазначив Руслан Богдан.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова