Ужгородські «батьківщинівці» ініціювали зібрання представників ОСББ

З ініціативи Ужгородського міського партосередку ВО «Батьківщина» в партійному офісі відбулося зібрання представників ОСББ Закарпаття.

Як повідомляє прес-служба Закарпатської обласної парторганізації, учасники зборів обговорили проект бюджету на наступний рік в розрізі ОСББ та висловили свої пропозиції до головного фінансового документа. Модераторами зустрічі стали голова Ужгородської «Батьківщини» Антон Ліврінц, депутат міськради Віктор Щадей та експерт із питань ОСББ Олександр Волосянський.

Учасники зібрання ухвалили звернення до президента України, Кабміну та депутатів Верховної Ради з пропозиціями до Держбюджету, серед яких: додатково збільшити фінансування по державній програмі «теплих кредитів» для ОСББ на 50%, збільшити частку компенсації кредитів з енергоощадності та енергоефективності з 40% до 60%, передбачити, аби для ОСББ компенсовували не лише матеріали, але й послуги з їх використання, передбачити фінансування й безкоштовне встановлення лічильників електроенергії в місцях загального користування.

Окремо запропонували також внести деякі зміни до чинного законодавства задля ефективнішої діяльності ОСББ.

 

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова