«Батьківщина» Тернопільщини засуджує тарифну політику уряду

Представники «Батьківщини» у Кременецькій, Збаразькій районних та Скалатській міській радах винесли на розгляд сесій питання завищених тарифів на житлово-комунальні послуги для населення.

Як повідомляє прес-служба Тернопільської обласної парторганізації, у згаданих радах депутати підтримали звернення обласної ради до керівництва держави, в якому засуджується тарифна політика уряду України.

«В умовах глибокої та всебічної економічної кризи, зубожіння населення вважаємо, що дії вищої влади України з фактичного нехтування інтересами українського народу, перекладання тягаря вирішення економічних проблем на плечі простих українців є неприпустимими і суперечать Конституції України та духу Революції Гідності. Замість реальної боротьби із зловживаннями у газовій та енергетичній сферах ведуть лише до формування нових непрозорих та тіньових схем, що лише дозволить збагачуватися олігархічним кланам», – йдеться у зверненні.

Нагадаємо, що попередньо вже 10-ть районних та 6-ть міських рад підтримали звернення «Батьківщини» щодо необгрунтованих тарифів і виступили з вимогою до представників держави: вжити невідкладних заходів для переходу на використання газу українського видобутку на потреби населення та прийняття обгрунтованих цін на газ, електроенергію й комунальні послуги з урахуванням доходів громадян.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова