Вінницькі «батьківщинівці» допомагають безпритульним тваринам

Депутат Вінницької міськради від ВО «Батьківщина» Ганна Давиденко разом з небайдужими вінниччанами провела громадські обговорення діючої програми щодо безпритульних тварин і переконалась у її недієздатності.

Як повідомляє прес-служба обласного партосередку, з січня-місяця мешканці Вінниці намагаються вирішити проблему безпритульних тварин.

DSC07030
Нині за сприяння «батьківщинівців» громадськість разом із владою розробили нову «Програму регулювання чисельності тварин гуманними методами у Вінниці на 2016-2020 роки», яку депутати прийняли на сесії міської ради. Міський голова Сергій Моргунов подякував «батьківщинівцям» Ганні Давиденко та Олегу Алексі за проведену роботу.

За кілька днів до прийняття програми у Вінниці підрахували безпритульних тварин. Волонтери, які займалися цією справою, напередодні пройшли два спеціалізовані тренінги.

«Справжні показники кількості безпритульних тварин мають лежати в основі всіх фінансових навантажень на міський бюджет. Насправді головна мета, принаймні моя як депутата міськради та й просто мешканки міста Вінниці, зробити нову програму ефективною», – сказала «батьківщинівка» Ганна Давиденко.

Нагадаємо, що попередня програма передбачала евтаназію тварин, яким не знайдуть господаря протягом 45 діб.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова