Михайло Цимбалюк підписав декларацію лідерів обласних партосередків про солідарність зі Львовом

Очільник «Батьківщини» Львівщини підписав спільну декларацію лідерів обласних партосередків про солідарність зі Львовом.

Як повідомляє прес-служба Львівського обласного партосередку, в декларації йдеться про необхідність громади області бути солідарною зі Львовом і тимчасово дозволити вивозити сміття на свої полігони.

заява

Свої підписи під декларацією поставили голова «Батьківщини» Львівщини Михайло Цимбалюк та голови обласних осередків політичних партій «Громадянська позиція», «Народний Контроль», «Самопоміч», представники «БПП-Солідарність» та партії «Народний Рух України».

«У такі критичні моменти мають проявитися наші найкращі сторони – взаємодопомога й готовність із розумінням поставитися до проблеми сусідів. Закликаємо органи місцевого самоврядування Львівщини позитивно розглянути прохання міської ради про тимчасове розміщення твердих побутових відходів зі Львова на своїх полігонах», – сказано в декларації.

Політики наголошують, що Грибовицьке сміттєзвалище – це проблема всієї області, адже туди десятки років звозили відходи промислових підприємств з усього регіону.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова