Миколаївська «Батьківщина» допомагає дитині зі страшним діагнозом

До депутата Миколаївської обласної ради від ВО «Батьківщина» Ігоря Івануни звернулися родичі дівчинки, яка потребує негайної допомоги. Ідеться про 7-місячну Настю Ляховець, котрій поставили діагноз «гострий лімфобластний лейкоз» (рак крові).

Як стало відомо прес-службі Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», завдяки допомозі депутатів та благодійників дитина вже пройшла перший етап лікування, адже хвороба виліковна. Проте в подальшому лікуватимуть Настю ізраїльські медики. Наразі дівчина з батьками перебуває в Ізраїлі.

Депутат Миколаївської облради від ВО «Батьківщина» Ігор Івануна на черговій сесії виступив із закликом до народних обранців допомогти дівчинці. Слово також надали бабусі Анастасії, продемонстрували телевізійні сюжети всеукраїнських каналів. Сам Ігор Івануна та «батьківщинівці» перерахували кошти для подальшого лікування Анастасії Ляховець, адже родичі дівчини заради її порятунку продали майже все своє майно.

«Щиро вболіваю за життя та здоров’я Насті. Маленька має шанс вижити, не зважаючи на страшний діагноз – якщо допоможемо всі разом і кожен особисто», – зазначив Ігор Івануна.

Настя

Наслідувати приклад однопартійця закликав очільник Миколаївської «Батьківщини», перший заступник голови обласної ради Михайло Соколов. За його словами, на жаль, право на медичну допомогу онкохворим дітям не забезпечується. Оскільки держава не в змозі захистити своїх маленьких громадян, єдиним виходом Михайло Соколов вважає надання благодійної допомоги, до якої також приєднався.

Миколаївська обласна парторганізація ВО «Батьківщина» закликає всіх небайдужих людей врятувати Настю Ляховець. Номер картки Приватбанку – 5168 7572 2104 0480. Отримувач – Ляховець (Мельничук) Вікторія Василівна (мама дівчинки).

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова