«Батьківщинівці» Львівщини провели футбольний турнір, присвячений Євгену Коновальцю

На Львівщині з нагоди відзначення 125-річчя від дня народження одного з ідеологів українського націоналізму Євгена Коновальця Сокальська районна парторганізація ВО «Батьківщина» спільно з відділом молоді та спорту місцевої райдержадміністрації провела футбольний турнір серед юнаків 2001-2002 року народження.

Як повідомляє прес-служба Львівської обласної партійної організації, молоді футболісти охоче змагалися за право носити почесне звання – володаря Кубка полковника армії УНР Євгена Коновальця.

Загалом у турнірі взяли участь 18 шкільних команд району. Депутати Сокальської районної та Львівської обласної рад вручили переможцям змагань грамоти, почесні кубки й медалі.

DSC_0462

«Маємо надію, що невдовзі Сокальський турнір вийде за межі одного району й стане змаганням загальнообласного значення. А фінал у майбутньому варто проводити на батьківщині Провідника – у селі Зашків Жовківського району. Це було б почесно й дуже символічно», – наголосив «батьківщинівець», депутат Львівської облради Леонід Цибуля.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова