Буковинські «батьківщинівці» у День захисту дітей приймали юних гостей

Депутати-«батьківщинівці» привітали в Чернівецькій облраді учасниць фестивалю-конкурсу «Міні-світ краси України-2016».

Як повідомляє прес-служба Чернівецької обласної парторганізації ВО «Батьківщина», для участі в конкурсі на Буковину прибули 22 учасниці з 15-ти міст України.

7 (1)
Перебуваючи в гостях, дівчатка пізнають нову для себе частинку України, а також займаються доброчинністю – відвідують з подарунками своїх однолітків, позбавлених батьківського піклування, спілкуються з ними.

В обласній раді гості розповіли про міста, які представляють, депутатам облради Світлані Фочук та Андрієві Маковею. Депутати від «Батьківщини» тепло приймали гостей.

«Вдячна організаторам свята – агенції «Step by Step» – за те, що в такий спосіб пропагують Буковину. Тішить, що діти готові не лише до змагання й пізнання нового для себе куточка України, а й раді бути доброчинцями. Україна – єдина і ці дітки є найкращим підтвердженням цього», – сказала депутат Світлана Фочук.

У той же час «батьківщинівці» в різних районах області вітали зі святом дітей особливих категорій. Активісти Хотинської районної «Батьківщини» з очільником райпарторганізації Анатолієм Банарем відвідали Хотинську школу-інтернат, куди привезли солодощі та святкове взуття для вихованців, а депутат облради Валентин Пріску разом з активом Новоселицького партосередку завітав з подарунками до Костичанівського реабілітаційного центру.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова