Чернівецькі волонтери-«батьківщинівці» відправили на Схід черговий благодійний вантаж

Дві автівки, завантажені «під зав’язку» харчами, медикаментами й одягом, відправили на Схід буковинські активісти з організації «Волонтери за Батьківщину». До збору й підготовки вантажу долучилися студенти.

Як повідомляє прес-служба Чернівецького обласного партосередку ВО «Батьківщина», «Волонтери за Батьківщину» принагідно завантажили машини, які мали доставити на фронт військовослужбовці.

На передову повезли гречаники, паштети, випічку, варення, каву, більше двох десятків відер голубців, понад десяток відер кислої капусти, 40 шматків підчеревини, 10 ящиків помідорів, мішок свіжої капусти, огірки, цибулю, зелень.

2

Для приготування харчів волонтерам надали приміщення їдальні професійного будівельного ліцею, студенти якого допомогли в роботі. Студенти Буковинського медуніверситету додали до благодійного вантажу понад 200 плиток шоколаду, цукерки, печиво, вафлі.

«Ми дуже раді, що до волонтерства долучилися студенти, – каже активістка Лідія Гаїна. – Тож наша робота тепер полягає не тільки в підтримці бійців, а й у об’єднанні молоді навколо цієї важливої справи».

З вантажем волонтери відправили також шкарпетки, футболки, медикаменти з Італії, перев’язочний матеріал, кровоспинні засоби.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова