Лідер «Батьківщини» задоволена роботою мера Черкас Анатолія Бондаренка

Юлія Тимошенко схвалює роботу міського голови Черкас Анатолія Бондаренка, який на виборах мера балотувався від «Батьківщини».

Про це вона заявила на прес-конференції в Черкасах за підсумками чергового семінару представників місцевого самоврядування, обраних від партії ВО «Батьківщина», повідомляє прес-служба Черкаської обласної парторганізації.

«Я дуже рада, що ми не помилилися із кандидатом у мери Черкас. Анатолій Бондаренко реально починає знищувати оці іржаві застарілі механізми й будувати чіткі, прозорі правила життя й роботи в усіх сферах. Зміни почалися. Я переконана, що вони будуть динамічними і їх дедалі більше відчуватимуть черкасці» – сказала Юлія Тимошенко.

Вона відзначила, що вже більше 2/3 мешканців Черкас підтримують мера-«батьківщинівця», його команду в міській раді.

_APM1887

Політик зауважила, що одне із завдань міських голів від «Батьківщини» – дослухатися до людей, бути відкритими й ухвалювати рішення не кулуарно, а разом з громадою.

Позитивним Юлія Тимошенко назвала рішення міського голови Черкас про запровадження в роботі міськради системи електронних закупівель ProZorro.

«Ми задоволені, що Анатолій Бондаренко провів через міськраду рішення про те, аби всі процедури закупівлі товарів, послуг для потреб міста здійснювалися максимально прозоро. Відгуки громадських організацій свідчать про те, що ухвалене з ініціативи нашого мера рішення є ще ефективнішим, ніж пропонувало громадянське суспільство», – наголосила лідер ВО «Батьківщина».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова