«Батьківщина» в Черкасах оголосила про створення «Клубу мерів»

На базі політичної партії ВО «Батьківщина» створено «Клуб мерів». До нього увійшли голови міст, сіл і селищ, секретарі рад різних рівнів, яких на виборах підтримала «Батьківщина».

Про це повідомила лідер політсили Юлія Тимошенко на прес-конференції в Черкасах.

Як інформує прес-служба Черкаського обласного партосередку, ідею про створення «Клубу мерів» реалізували під час навчання представників органів місцевого самоврядування від ВО «Батьківщина», яке відбулося 14 травня в Черкасах.

_APM1621

Учасники семінару також підтримали ініціативу про організацію «Школи мерів» для керівників місцевого самоврядування, які вперше обійняли посади.

Лідер «Батьківщини» зауважила, що такі об’єднання нині дуже важливі.

«Це важливо саме сьогодні, коли дуже низький професійний рівень центральної влади – уряду, Верховної Ради. Саме в цей час особливого значення набуває досвідчена, сильна робота представників місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад, мерів, секретарів міськрад», – наголосила Юлія Тимошенко.

За її словами, до новоствореного об’єднання можуть долучатися як позапартійні міські голови, так і представники інших політичних сил. Тут вони отримають необхідні знання.

Політик зазначила, що мери-«батьківщинівці» вже мають чимало здобутків у роботі на користь своїх міст.

«Наші мери працюють відкрито й люди починають їм вірити. Я пишаюся командою міських голів від «Батьківщини», – підсумувала Юлія Тимошенко.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова