«Батьківщина молода» Чернігова проводить волейбольний турнір

За сприяння «Батьківщини»та підтримки благодійного фонду «Європа» в навчальному центрі Держспецтрансслужби Чернігова відкрився перший турнір з волейболу серед студентських команд.

Як повідомляє прес-служба Чернігівської обласної парторганізації, змагання присвячені 71-й річниці перемоги над фашизмом у Другій світовій війні.

2 (1)

Змагання відкрив голова Чернігівського міського партосередку «Батьківщини» Юрій Власенко.

За словами очільника Чернігівської «Батьківщини», турнір виконує важливу місію. Адже ветеранам війни, окрім постійної підтримки, потрібна впевненість у тому, що сучасна молодь фізично здорова й може працювати на благо України.

«До 71-ї річниці перемоги у Другій світовій війні ми проводили ряд заходів, спрямованих на соціальну підтримку ветеранів. Нашим захисникам потрібна впевненість у завтрашньому дні, розуміння того, що молодь пам’ятає, молодь розуміє й готова захищати й будувати успішну державу.

7

Учасники змагань запевнили, що такі турніри дуже важливі для молоді та потрібні місту.

«Хотілося б у першу чергу подякувати народному депутату Валерію Дубілю й благодійному фонду «Європа» за організацію турніру, в якому можна показати на що ти здатен, познайомитися з новими друзями», – сказав представник «Батьківщини молодої» Валерій Білан.

Загалом у турнірі, що триватиме 5 ігрових днів, беруть участь 8 команд.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова