На Луганщині партійці привітали ветеранів з Днем Перемоги

Майже в усіх районах Луганщини активісти «Батьківщини» взяли участь у заходах з нагоди Дня Перемоги, привітали ветеранів зі святом.

Як повідомляє прес-служба обласної партійної організації, депутат Сєверодонецької міськради від «Батьківщини» Володимир Ляховий вручив подарунки учасникам Другої світової війни, що мешкають у селищах Сиротине, Метьолкіне та Воронове.

Северодонецк

У Сватовому «батьківщинівці» на чолі з Сергієм Потєряхіним, Вітою Рудавіною та депутатом Сватівської міськради Тетяною Горбачовою долучилися до покладання вінків та квітів до Меморіалу слави, пам’яті й скорботи. Вони також відвідали героїв війни вдома й привезли їм подарунки.

У Марківці депутати від «Батьківщини» взяли участь у мітингу.

«Подвиг воїнів Перемоги сьогодні гідно продовжують українські солдати, захищаючи Батьківщину. Низько вклоняємось ветеранам та нинішнім захисникам Вітчизни, дякуємо за патріотизм і мужність заради незалежності та територіальної цілісності України, свободи нашого народу», – наголосила у виступі депутат Марківської райради, голова місцевого партосередку Світлана Вольвак.

У селищі Троїцькому квіти до меморіалу загиблим у Другій світовій війні поклали очільники парторганізації Наталія Лозова та Роман Хрипко, рядові «батьківщинівці».

Троицкое

У Рубіжному лідер партійців Олексій Ємець разом з депутатом міськради Оленою Бородавко привітали зі святом Перемоги Якова Микитовича Бабичева – ветерана, який пройшов усю війну, був десантником. Представники «Батьківщини» вручили йому квіти й подарунок.

Депутат фракції «Батьківщина» в Рубіжнянській міськраді Юрій Цимбалюк провідав Анастасію Петрівну Донченко, яка 16-річною дівчиною пішла санітаркою на фронт. Анастасія Петрівна отримала поранення, нині – інвалід війни. Проте в свої 90 років жінка сповнена енергії та оптимізму.

«Сьогоднішні ветерани 71 рік тому йшли в бій і не знали, чи повернуться в свій рідний дім. Але вони перемогли ворога! Низький уклін героям!» – сказав «батьківщинівець» Юрій Цимбалюк.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова