Буковинські «батьківщинівці» вшанували ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

З нагоди 30-х роковин Чорнобильської трагедії «батьківщинівці» Буковини разом з громадою вшанували ліквідаторів техногенної катастрофи на Чорнобильській АЕС.

Як повідомляє прес-служба Чернівецького обласного партосередку, голова обласної ради від «Батьківщини» Іван Мунтян на урочистих зборах вручив почесні грамоти ліквідаторам аварії на ЧАЕС, які, не шкодуючи власного здоров’я, першими розпочали боротьбу з ядерною стихією.

Керівники фракцій «Батьківщина» в Чернівецькій обласній та міській радах Альона Гливко та Олександр Пуршага, депутати та активісти партії взяли участь у скорботному дійстві біля Меморіалу жертвам Чорнобильської катастрофи на Центральному кладовищі Чернівців.

Чорнобиль_фото

Священики відслужили поминальну панахиду за полеглими, учасники акції поклали вінки та квіти до меморіалу, а діти випустили в небо символічні білі кульки та голубів.

«Ми пам’ятаємо про героїв, які здійснили суспільний і духовний подвиг – свідомо спустилися в пекло, аби ми з вами сьогодні могли жити, – сказала депутат Чернівецької облради Альона Гливко. – Низький уклін неземному героїзму цих людей! Молимося за душі усіх полеглих та живих».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова