Херсонська «Батьківщина» ініціювала встановлення мораторію на вирубку лісів

На сесії Херсонської обласної ради депутати підтримали ініціативу «Батьківщини» про встановлення тимчасового мораторію на вирубку лісів в області.

Як повідомляє прес-служба Херсонського обласного партосередку, депутати обласної ради ухвалили рішення, підготовлене «батьківщинівцями», про тимчасову заборону вирубки деревини в лісах, лісових масивах та лісосмугах усіх категорій з метою запобігання екологічній катастрофі.

«Згідно з ухваленим рішенням обласна держадміністрація повинна знизити ліміт вирубки лісів на території області до нуля й припинити видачу дозволів на спеціальне лісокористування та інших документів, що надають право на здійснення вирубки лісів та заготівлю деревини в Херсонській області», – сказав голова фракції ВО «Батьківщина» в обласній раді Юрій Одарченко.

Депутати облради також звернулися до правоохоронних органів із пропозицією зупиняти вантажні транспортні засоби, що здійснюють перевезення необробленої деревини, а також проводити перевірку документів про її походження.

 

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова