Дмитро Шлемко: Перезавантаження влади – це нагальна вимога часу

Відставка уряду Арсенія Яценюка та призначення нового Кабінету міністрів більше скидається на олігархічний переворот, а не на вирішення політичної кризи.

Таку думку на брифінгу в Івано-Франківську висловив народний депутат чотирьох скликань, голова обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Дмитро Шлемко.

«Для того, щоб вивести країну з кризи, потрібно побороти тотальну корупцію у вищих ешелонах влади, хаос у державі, знизити непосильні для народу комунальні тарифи, підвищити пенсії, стипендії, заробітну плату та інші соціальні виплати, стабілізувати гривню, вирішити питання справедливої приватизації, оголосити війну олігархічним кланам й передусім своїм друзям, позбутися непрофесійних керівників на всіх управлінських рівнях», – цитує Дмитра Шлемка прес-служба Івано-Франківського обласного партосередку ВО «Батьківщина».

За словами політика, «нова» команда урядовців не здатна боротися з корупцією та здійснювати реформи, тому перезавантаження влади – це нагальна вимога часу.

Дмитро Шлемко наголосив, що сформована «коаліція на двох» не врегулює політичної кризи, а лише поглибить її, що, своєю чергою, ще більше погіршить катастрофічну ситуацію в соціально-економічній сфері, спричинену урядуванням попередньої команди.

«Відповідь на всі питання дасть український виборець на дострокових парламентських виборах, яких так патологічно боїться «Блок Петра Порошенка» та «Народний фронт», – додав очільник Івано-Франківського обласного партосередку ВО «Батьківщина».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова