Активісти Луганської «Батьківщини» передали дитячі листи для Надії Савченко

Школярі Троїцької гімназії, що на Луганщині, приносять в офіс місцевого партосередку ВО «Батьківщина» малюнки та листи для Надії Савченко. У них діти бажають героїчній льотчиці здоров’я та скорого повернення в Україну.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної партійної організації.

«Діти дуже серйозно та відповідально ставляться до написання листів бійцям АТО та символу української нескореності – Надії Савченко. У свої малюнки вони вкладають душу, адже нашим бійцям на передовій, у лікарнях чи в полоні життєво необхідно відчувати підтримку, вірити, що їхня справа та страждання не даремні», – сказала голова Троїцького партосередку ВО «Батьківщина» Наталія Лозова.

інф.привід №2 13.04.2016 (2)

На прохання дітлахів Троїцького району Луганщини місцеві «батьківщинівці» переслали листи голові обласної парторганізації Ірині Верігіній для подальшої передачі їх адресату.

«Лідер Луганської «Батьківщини» контактує з народними депутатами, які їздять до Надії, а також з її мамою та сестрою, тому листи дітей обов’язково передадуть родині Савченко», – ідеться в інформаційному повідомленні обласного партосередку.

Нагадаємо, у селищі Троїцьке місцеві «батьківщинівці» на чолі з Наталією Лозовою закликали школярів долучатися до патріотичних акцій «Збираємо кришечки на протези бійцям», «Батарейки, здавайся!» та «Напиши листа солдатові».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова